Čo neviete o belskom pivovare BBC a belskom pive

Tento mladý  pivovar vznikol v roku 2016 s poslaním vyrábať len pivo najvyššej kvality. Pivo predáva v zazmluvnených podnikov živé, nepasterizované a nefiltrované. Čo to znamená? Komerčné pivovary pre dlhú trvácnosť pivo pasterizujú, teda zahrievajú na teplotu okolo 80 C. Všetko živé zabijú a pivo prefiltrujú. Vznikne horká voda s alkoholom, ktorú nazývajú pivom. Takéto pivo chladia chladičmi na výčape  a ponúkajú ho ako orosenú špecialitu. Reklamy na takéto „pivá“ bez výživných látok je skutočne dosť!

Naše pivá obsahujú všetky živé latky, ktoré pivo má mať, tak ako mali pivá za dávnych čias. Obsahujú pivné kvasnice – zdroj  vitamínov skupiny B – B1 thiamín, B2 riboflavín, B3 niacin, B6 piridoxín, B9 kyselinu listovu, B12 kobalamín, B15 kyselinu pangamovu, kyselinu patetonovú, stopové prvky a minerály fosfor, horčík,  kremík, draslík, zinok, chróm, selén, koenzým Q10, omega-3 mastné kyseliny a ďalšie látky, ktoré v rozumnom množstve podporujú trávenie a správne fungovanie ľudského tela.

Okrem hodnotenia potravinovou a veterinárnou správou testujeme aj špeciálnou biorezonančnou technológiou. Sme asi jediný pivovar na svete, ktorý takéto testy vykonáva. Technológia slúži ku kontrole výskytu nežiadúcich baktérií ale aj prítomnosť  vitamínov. Tieto skúšky potvrdili prítomnosť všetkých vitamínov skupiny B, pričom pri niektorých našich pivách sa potvrdil aj výskyt vitamínu C a v pšeničnom pive aj vitamínu D, čo pre nás predstavuje veľké prekvapenie.

Naše pivá neznášajú tepelné šoky. Ak by sme ho nechali na slnku, alebo v teplých priestoroch o chvíľu by došlo k jeho znehodnoteniu. Z uvedených dôvodov naše pivá udržujeme v presne stanovených teplotách.  V pivovare sú to teploty 1° až 2°  C, vo výčapných prevádzkach teplota 5° až 9°  C, pri ktorej sa pivo aj čapuje. Pre udržiavanie piva pri tak nízkych teplotách samozrejme stúpajú aj celkové náklady na jeho výrobu, keďže naše piva zrejú 10 až 12 týždňov. Od našich predajných prevádzok vyžadujeme, aby disponovali alebo vybudovali chladiace boxy, z ktorých je pivo prostredníctvom chladeného tunela dovedené až po výčapný kohút.

Pre vstup na stránku musíte mať viac ako 18 rokov.

Prosím zadajte svoj dátum narodenia.

- -